Visning: A A A A A
Sammen for Hammerfest!

TV-aksjonen 2018

Kirkens bymisjon - Mindre alene sammen

21. oktober arrangeres årets TV-aksjon over hele landet.

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober.

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette  rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Les mer om årets TV-aksjon her.

TV-aksjonen i Hammerfest

Innsamlingen i Hammerfest arrangeres av Hammerfest kommune og flere frivillige. Utdelinga av bøsser og mottak av innsamlede penger blir på rådhuset. Vi legger ut mer informasjon her ettersom innsamlingsdagen nærmer seg.

Foldede hender

Tips en venn Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS