Visning: A A A A A
Sammen for Hammerfest!
Hjem - Barn, unge og familie - Utdanningsstøtte og utdanningslån til studenter ved grunnskolelærer-, vernepleier- og sykepleierutdanning - Utdanningsstøtte og utdanningslån til studenter ved grunnskolelærer-, vernepleier- og sykepleierutdanning
bilde utdanningsstøtte

Utdanningsstøtte og utdanningslån til studenter ved grunnskolelærer-, vernepleier- og sykepleierutdanning

Hammerfest kommune tilbyr særlige ordninger for de som skal starte/deltar ved lærer-sykepleier eller vernepleierutdanning høsten 2018 og som har bostedstedsadresse i Hammerfest.

Utdanningslån og støtte

Studenter med bostedsadresse i Hammerfest som skal begynne eller som deltar på lærer/-sykepleier eller vernepleierutdanning høsten 2018 kan søke om utdanningslån fra Hammerfest kommune på kr 25 000 pr studieår. Lånet vil være rente- og avdragsfritt i studieperioden og tilbakebetales etter endt studietid. Det påløper ikke renter under nedskrivningsperioden.

Hammerfest kommune kan innvilge utdanningsstøtte på inntil kr. 15.000,- for dekning av faktiske utgifter til skolemateriell, studieavgift ol. pr. skoleår for studenter med adresse i Hammerfest kommune.  Utdanningsstøtte gis mot avtale om bindingstid.

Søknadsskjema PDF document ODT document
Reglement PDF document ODT document

Har du spørsmål? Kontakt personalsjef Trude Klaussen, tlf. 78402520 eller E-post: trude.klaussen@hammerfest.kommune.no

 

Tips en venn Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS